Discover East Midlands | Payroll

Bij het organiseren van reizen naar de East Midlands hebben wij personeel nodig. Vaak zijn dit reisleiders, tour guides of andere toeristische functies. Bij het ontdekken van de regels, lasten en lusten van werkgeverschap, zijn wij bereid geweest een payrolling bedrijf in te huren voor onze mensen. Het grote voordeel van dit payroll bedrijf is dat wij geen juridisch werkgever zijn, en volledig ons toe konden leggen op het ontdekken van de East Midlands. Het hoogste punt in de regio is Kinder Scout, in het Derbyshire Peak District in 2088 ft (636 m). Het centrum van de East Midlands gebied is ruwweg tussen Bingham en Bottesford. Het geografische centrum van Engeland ligt in Higham on the Hill in het westen van Leicestershire, zeer dicht bij de East Midlands / West Midlands grens. 88% van het land is landelijk, maar de landbouw en de bosbouw minder dan 3% van de werknemers in dienst in de regio.

Alle van de kustlijn binnen de regio valt onder Lincolnshire. GeologyThe geologie van de regio omvat voornamelijk kalksteen, en heeft de Payroll East Midlands Oil provincie. Charnwood Bos heeft veel vulkanisch gesteente wordt ongeveer 600 miljoen jaar oud, en is een goede bron van graniet. 25% van het cement in het Verenigd Koninkrijk wordt vervaardigd in de regio op drie grote locaties op Hope, Derbyshire in het Nationaal Park, Tunstead, Derbyshire dicht bij het ​​Nationaal Park (deze twee sites hebben Carboon kalksteen), en bij Ketton in Rutland (Jurassic oolitisch kalksteen , ook gebruikt als Ketton steen). Van de aggregaten die worden geproduceerd in de regio, 25% komt uit Derbyshire en 40% uit Leicestershire. Voor zand en grind en payroll, Lincolnshire en Nottinghamshire produceren 30% elk van de output in de payrolling regio.

Comments are closed.